Advertisement

Main Ad

Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για ΑΕΚ

 

Με το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο ανοίγει η αυλαία των Κυριακάτικων
αγώνων, με το ενδιαφέρον να το έχουν μόνο οι «κιτρινόμαυροι» που θέλουν να μπουν με όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφορά στα πλέι οφ.

Με ένα ιδιαίτερα δυνατό και ενδιαφέρον αγώνα, ανοίγει η αυλαία των Κυριακάτικων παιχνιδιών της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ (15:00), σε ένα ματς στο οποίο το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Και είναι γιατί ναι μεν τα... καναρίνια έχουν ελπίδες για την έκτη θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, αλλά για να τα καταφέρει χρειάζεται ένα... θαύμα. Βέβαια από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν μια μεγάλη νίκη για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους μετά τις τελευταίες ήττες έχει δυσαρεστηθεί και γιαυτό μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι.

Από την άλλη η Ένωση είναι σίγουρα δεύτερη και θέλει όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς για να μπορέσει να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ, όπου εκεί βέβαια θα έχει στόχο την πρωτιά. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα καλό... φεγγάρι και θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στους Αγρινιώτες που όμως αναφέραμε πάνε για το... θαύμα της εξάδας, τα προβλήματα για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι πολλά. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στην παρουσία των Κάπελ, Κέβιν, Κουτρουμάνο, Αλεξίεβιτς και Παπάζογλου. Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Στους φιλοξενούμενους εκτός των άλλων προβλημάτων υπήρξε και το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Πλατέλλα να μένει εκτός αποστολής. Ο Γκουστάβο Πογιέτη για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο δεν θα έχει μαζί του τους Πλατέλλας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα. Αναλυτικά την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.
 

 

Παναιτωλικός (11ος, 31 β.) - ΑΕΚ (2η, 53 β.): Κυριακή 20/3 15:00, Novasports 2

 Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μύγας, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Κούσας – Πάουλο, Μάκος – Μουνιός, Ουάρντα, Ρουσκουγιέδα - Μαρκόφσκι.
Αποστολή: Κόρσιενς, Κλέσιο, Φερέιρα, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο
Απόντες: Κάπελ, Κέβιν, Κουτρουμάνο, Αλεξίεβιτς και Παπάζογλου.
ΑΕΚ (4-3-3): Μπαρόχα – Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Ντιντάκ – Σιμόες, Γιόχανσον Μάνταλος – Βάρκγας, Αραβίδης, Πέκχαρτ
Αποστολή: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Κορδέρο, Μπουονανότε, Βλαχομήτρος, Τζιμπούρ
Απόντες: Πλατέλλας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα.
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Δελφάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια