Advertisement

Main Ad

Νίκησε ξανά και ελπίζει η Αρσεναλ! (vid)


Οι Gunners πέρασαν εύκολα (0-2) από την Εβερτον, πήραν «τρίποντο» έπειτα από τρεις αγωνιστικές και πήγαν στο -8 από την κορυφή, ελπίζοντας σε γκέλα της Λέστερ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Κοσιελνί χάριζε στην Αρσεναλ τη νίκη επί της Εβερτον και την έστελνε στην κορυφή. Τώρα και πάλι με αφετηρία το ματς με τα Ζαχαρωτά, οι Gunners ονειρεύονται να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Αφού αποκλείστηκαν από το Κύπελλο, το Champions League και είχαν μείνει χωρίς «τρίποντο» για τρεις αγωνιστικές, επέστρεψαν στις επιτυχίες. Το 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ» ήρθε πολύ εύκολα, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και οι Λονδρέζοι διαχειρίστηκαν άριστα τον αγώνα.
Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν μία κεφαλιά του Γιαγκέλκα (69’) από κόρνερ, με την άμυνα της Αρσεναλ να έχει κλειδώσει και να μην επιτρέπει να της κάνουν φάσεις. Μέχρι το φινάλε οι Λονδρέζοι απλά περίμεναν πίσω, δίχως όμως να απειλούνται και έτσι πανηγύρισαν την μόλις δεύτερη νίκη τους σε εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.



Διάβασε περισσότερα στο: Εβερτον – Αρσεναλ 0-2 | Premier League | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια